Želite potaknuti organizaciju u željenom smjeru i razvijati organizacijsku kulturu?
Želite osnažite lidere i voditelje kako bi uspješno motivirali i vodili svoje timove?
Storytelling vam može pomoći! KONTAKTIRAJTE NAS
STORYTELLING KAO LEADERSHIP ALAT
Priče grade emocije, a emocije nas pokreću i povezuju - s ljudima, kao i s brandovima, ciljevima i organizacijama.
Storytelling tehnikom pokrećemo i motiviramo ljude kako bi ubrzali promjene i transformaciju kulture i poslovanja.
Uloga i smisao lidera je stvoriti uvjete pod kojima su ljudi voljni i sposobni krenuti u promjene. Storytelling se posljednjih godina nametnuo kao jedan od najrelevantnijih alata u poslovnom svijetu i koriste ga neke od najuspješnijih kompanija i lidera (Airbnb, Nike, Apple, Virgin, P&G…). Bilo da se radi o liderima ili brandovima, kreiranje i pričanje priča je ključno u građenju veza s publikom kojoj se obraćamo.
NAŠA RJEŠENJA
Naš tim stručnjaka pruža podršku kroz edukaciju o metodama i tehnikama storytellinga, kao i u kreiranju vaše vlastite priče.
WORKSHOP
Kroz radionice polaznici usvajaju osnovne teme: što je Storytelling, kako i zašto djeluje na organizacije, timove i pojedince, upoznaju se s modelom izrade priča te “community narrativa”. Kroz primjere iz praske pokazujemo kako se Storytelling tehnika primjenjuje u različitim kompanijama.

1 ili 2 dana
 
STORYTELLING PROGRAMI
Individualni treninzi za pojedinog lidera ili grupu, kojima se kroz individualni rad razvija vlastita poslovna priča. Polaznici rade na svom konkretnom slučaju te, uz pomoću predavača, izrađuju model svoje priče, interpretaciju i nastup.

Tailor made
 
MANIFEST
ORGANIZACIJSKI STORYTELLING KONCEPT | U suradnji sa Startaparat timom, kreirate organizacijski storytelling koncept i kampanje za internu (i eksternu) komunikaciju. Manifest objedinjuje zajednički cilj i viziju, usklađuju sve stakeholdere i kreira intrinzičnu transformaciju (organizacije i pojedinca), te kreira rješenje koje će potaknuti, inspirirati i zainteresirati pojednice na promjenu.
 
KOME SU RADIONICE NAMIJENJENE?
POJEDINCI
Pojedincima koji vode timove, projekte i organizacije te žele unaprijediti i razvijati svoje leadership vještine. Posebno je korisna profesionalcima koji se bave unapređenjem organizacijske kulture, transformacijskim promjenama u kompanijama, human resource temama i komunikacijom.
 
ORGANIZACIJE
Organizacijama koje prolaze proces transformacije i prilagodbe digitalnom dobu, te žele potaknuti angažiranost i osjećaj pripadnosti kod zaposlenika.
 
Želite saznati više?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam pronaći pristup koji najbolje odgovara vašim potrebama.

sanja@startaparat.com
STARTAPARAT je inovativna komunikacijska tvrtka koja podržava startup-e i korporacije razvojem inovativnih komunikacijskih rješenja, dizajna i elemenata organizacijske kulture i transformacije. STARTAPARAT tim čini mreža visoko kvalificiranih stručnjaka iz područja komunikacija, human resources-a, digitalnih tehnologija i business developmenta.